CHP, Seçim Mitinglerine Kartal’dan Başlıyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kartal Meydanı’nda düzenlenecek “Milletçe Alkışlıyoruz” sloganlı Büyük İstanbul Mitingi ile projelerini anlatacağı maratona başlıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

25. Dönem Milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı 7 Haziran’a kadar 50’nin üzerinde miting yapmayı planlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “miting maratonu”nu “Milletçe Alkışlıyoruz” mitingi ile İstanbul Kartal’dan başlatıyor.

“Milletçe Alkışlıyoruz” Teması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı 7 Haziran’a kadar 50’nin üzerinde miting yapmayı planlıyor. Kılıçdaroğlu, “miting maratonu” nu İstanbul’dan başlatacak.

Televizyon kanallarında “Milletçe Alkışlıyoruz” temasıyla ilk reklam filmi izleyiciyle buluşan CHP’nin reklam ve tanıtım kampanyasını Ali Taran yürütüyor.

Seçim kampanyası için Ali Taran’la anlaşan CHP’de reklam kampanyasıyla miting programı eş zamanlı yürüyecek.

Kılıçdaroğlu İstanbul Kartal’dan Başlıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Büyük İstanbul Mitingi”ni düzenlemek için bu gün İstanbul’da olacak. Miting “Milletçe Alkışlıyoruz” sloganı ile Kartal Meydanı’nda düzenleniyor. Kartal Meydanı’nda düzenlen “Milletçe Alkışlıyoruz” mitingi saat 13:00’da başlayacak. CHP’nin İstanbul Kartal’da başlatacağı miting maratonunda CHP’nin tüm adaylarının tanıtılacağı belirtiliyor.

50’nin Üzerinde Miting Planlanıyor

Seçim döneminde 50’nin üzerinde miting yapmayı planlayan Kemal Kılıçdaroğlu, miting için gittiği yerlerde sürpriz ziyaretler de gerçekleştirecek. CHP lideri Kılıçdaroğlu planlı olmayan semt pazarları, kahvehaneler, köy merkezlerini de ziyaret edecek, halkla bire bir temas kuracak.

Kentte Ekonomi: “Emekliye Bir Maaş İkramiye”

Kent ziyaretlerinde ana konu olarak ekonomiyi işleyecek olan Kılıçdaroğlu, CHP’nin başta “emekliye dini bayramlarda bir maaş ikramiye” olmak üzere daha sonra açıklanacak vaatlerini anlatacak.  Bu arada, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP İl Başkanlığı’nda, CHP genel başkan yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Enis Berberoğlu, Genel Başkan Başdanışmanı ve milletvekili Erdoğan Toprak, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fuat Keskin ile “Milletçe Alkışlıyoruz” mitingine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Geçen ay yapılması planlanan mitingin hava koşullarından dolayı yapılamadığına işaret eden Tekin, “Kartal Meydanı’nda “Milletçe Alkışlıyoruz” mitingini ilk kez İstanbul’da seçim kampanyası olarak başlatacağız.  Genel Başkanımız Türkiye’nin beklentilerine cevap verebilecek çok önemli projelerimizi anlatacaktır” dedi.

CHP 2015 GENEL SEÇİM MÜZİĞİ

Leave a Comment

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>