Mimar Sinan Lisesi Beşiktaş Müzik Fest´e Katıldı

Geleneksel Uluslararası Beşiktaş Müzik Festivali´ne katılan Ataşehir Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası ve Korosu’nun sahne performansı beğeni aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Festivalin ilk günü açılış ve kapanış eserleri Ataşehir Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası ve Korosu tarafından sahnelendi.

Ataşehir Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası açılışta “İstiklal Marşı” ve sonrasında “Dmitri SHOSTAKOVICH-Jazz Süit”, “Carlos GARDEL-Por Una Cabeza”, “Antonio VİVALDİ-Concerto For Two Çellos RV531” eserlerini seslendirdi.

Kapanışta tekrar sahne alan Ataşehir Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası Ve Korosu; “Ramin DJAWADİ Game Of Thrones Soundtrack”, Düzenlemesi Okulumuz Öğretmenlerinden Ahmet Yakup YILDIZ, Serkan SEMİNT, Melih AĞDAĞ´a ait olan “Yunus´tan Deyiş”, Düzenlemesi Serkan SEMİNT, Özde SARISÖZEN SEMİNT´e ait Çorum Türküsü “Şu Uzun Gecenin Gecesi Olsam” isimli eserlerini yorumlayarak festivalde müzik severlere harika bir müzik şöleni yaşattı.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ tarafından düzenlenen Beşiktaş Müzik Fest’e öğrencileri ve bu öğrencileri büyük bir özveriyle hazırlayan orkestra şefi Serkan SEMİNT, bağlaması ile Ahmet Yakup YILDIZ, curada Nihan YILAN, perküsyonlarda Melih AĞDAĞ, piyanoda Sezi ÖZBEK, solist olarak Nursel MUCU ve Zeynep COŞKUN katıldı.

Ataşehir Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası ve Korosunun katıldığı Beşiktaş Müzik Fest´e etkinliğini okul öğretmenleri, velileri ve öğrencileri de izledi.

Leave a Comment

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>