VALİ ve SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ SEÇİM GÜVENLİĞİNİ GÖRÜŞTÜ

7 Haziran tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi İstanbul Valiliği’nde siyasi parti temsilcileri ile seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin başkanlığında yapılan toplantıya; Vali İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Geçim ile siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında seçim döneminin başladığını ve sürecin devam ettiğini hatırlatan Vali Şahin, “Bu toplantıyı seçim güvenliğine yönelik tedbirleri konuşmak amacıyla düzenledik. Parti il başkanlarımızın ve temsilcilerinin değerli görüşlerini alıp, bu doğrultuda yapılması gerekenleri ve alınacak tedbirleri görüşeceğiz” ifadesini kullandı.

Vali Şahin, toplantının verimli geçeğine inandığını belirterek, “Seçim güvenliği noktasında sorumluluk taşıyan birimler olarak amacımız, vatandaşımızın iradesinin, özgür şekilde, baskı ve etki altında kalmadan sandığa tam olarak yansımasını sağlamaktır. Bu irade doğrultusunda, ülkemizin yönetiminin şekillenmesinin sağlanmasına güvenlik noktasında yardımcı olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Vali Şahin, “İnanıyorum ve ümit ediyorum ki geçmişte olduğu gibi bu sene de seçimler huzur ve sükûnet içinde geçecektir” diyerek seçimlerde millet ve ülke adına en güzel sonucun çıkacağına inancının tam olduğunu belirtti.

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi süreci ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi ve bilgi paylaşımı üzerine şekillenen toplantı yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Haber:  Özgür Serkan BULAÇ

Leave a Comment

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>